Tollarps Bilskrot AB

För ett tag sedan blev jag av med bilen. För det var nämligen så här att jag råkade ut för en rackarns biltjuv. När jag skulle åka till jobbet på morgonen stod inte bilen på uppfarten och min första tanke var att jag måste ha parkerat den nån annanstans. Men så var det inte, för polisen ringde och berättade att bilen var totalkvaddad. Först blev jag av med bilen på uppfarten och sedan blev jag av med den igen, kaputt! Som tur är finns det en bilskrot för alla i Kristianstad, Tomelilla och Hörby, och denna bilskrot ifråga heter inget mindre än Tollarps Bilskrot AB. 

 

En del bilar är helt enkelt gamla och har gjort sitt, medan andra blir påkörda och kvaddade, eller så är det någon jubelidiot som inte kan skilja på mitt och ditt som stjäl en bil och förstör den. Det kan alltså finnas flera bakomliggande orsaker till att man behöver anlita denna bilskrot för oss i Kristianstad med omgivande orter och städer. Ett företag som Tollarps bilskrot AB gör en god insats, för så länge det finns bilar, kommer det också finnas behov att lämna bilen på skrot. Nu tänkte jag tipsa er som söker en bilskrot i Kristianstad, eller en bilskrot i Tomelilla eller i Hörby om att det här företaget finns. Med deras hjälp blir det både enkelt, billigt och effektivt att få hjälp med att bli kvitt sin gamla och eländiga bil. De försöker alltid att hjälpa alla som behöver deras hjälp, och om du har några specifika önskemål gällande den eventuella skrotningen av din bil, så försöker de alltid att se till att du får det som du vill ha det. Jag talar utifrån egen erfarenhet och jag hoppas att ni som behöver skrota er bil kan få användning av det här inlägget.