The Temple of Power

Jag intresserar mig för yoga och jag har provat olika inriktningar inom det här. För ett tag sedan kom jag i kontakt med ett företag som erbjuder Kundaliniyoga i Kungsbacka. All yoga jag provat har varit bra yoga, och denna Kundaliniyoga var sannerligen inget undantag, tvärt om var den nog till och med ett strå vassare. Företaget som jag gick till för att få en enskild Kundaliniyoga session heter The Temple of Power. 

 

I en sådan här enskild Kundaliniyoga session tittade instruktören på hur jag mådde till kropp och själ, och vad jag behövde för mitt fortsatta växande och helande. Jag fick med mig kunskap och instruktioner för mitt dagliga yoga- och meditationspraktiserande. Är ni intresserade av Kundaliniyoga i Kungsbacka? Jag tänkte berätta kortfattat vad denna yoga är för något. Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga som omfattar bland annat kroppsställningar, andningstekniker, mantran och olika typer av meditationer. Med hjälp av Kundaliniyoga som också är ett enhetligt och holistiskt system får man bättre hälsa, såväl fysiskt, mentalt och emotionellt. Denna Kundaliniyoga passar för alla, oavsett ens fysiska förutsättningar. Kundaliniyogan är tusentals år gammal men hit till västvärlden kom den först på 60-talet. Det här fungerar väldigt bra om man är intresserad. Nu hoppas jag att många fler ska uppnå en bättre hälsa, och hoppas jag väckt er nyfikenhet till att börja på denna Kundaliniyoga i Kungsbacka på The The Temple of Power. Det här företaget erbjuder väldigt mycket mer än bara Kundaliniyoga. Kanske det är något annat de erbjuder som du hellre vill prova på? Ni kan gärna besöka deras Facebooksida, för där finns det mycket bra information om det som The Temple of Power erbjuder.